Filézett csirkecomb vele sült burgonyával és almával

Filézett csirkecomb vele sült burgonyával és almával

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 6 db filézett felső csirkecomb filé
  • 20 dkg szeletelt baconszalonna
  • 8 db apró burgonya
  • 4 db savanykás alma
  • Só, bors, ételízesítő

Elkészítés:

A kifilézett felső csirkecombokat fűszerezés után egyenként, két-két baconszalonnába betekerjük és kiolajozott jénaiba tesszük.

A burgonyát megpucoljuk, egészben hagyjuk, az almát kettévágjuk, magházát kivesszük és héjastól a hús közé tesszük, a burgonyával együtt.

Alufóliával letakarjuk, majd 50 percig közepes lángon (180 fokon) sütjük, majd levesszük a fóliát és további 20 percig sütjük.

Savanyúsággal kínáljuk. Hidegen és melegen is nagyon finom.

Neked ajánljuk