Ferrero Rocher házilag

Ferrero Rocher házilag
Elkészítési idő
4,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 2 evőkanál porcukor
  • 3 evőkanál tejszín
  • 20 dkg mogyorós tejcsoki
  • 20 db pörkölt törökmogyoró
  • 10 dkg mogyoró krokant
  • 3 evőkanál mogyorókrém
  • 2 ek. porcukor
  • 3 ek. tejszín
  • 20 dkg mogyorós tejcsoki
  • 3 ek. mogyorókrém
  • 20 db törökmogyoró
  • 10 dkg mogyoró krokant

Elkészítés:

A csokit, tejszínt és mogyorókrémet összemelegítjük, majd alaposan átkeverem és hűtőben hagyom hűlni.

A mogyorókat egy serpenyőben átpirítjuk, amíg le nem jön a héja.

A csokoládémasszát robotgéppel kikeverjük és olajos kézzel kis golyókat formázunk belőle, mindegyik közepébe egy sült mogyorót téve.

A csokigolyókat beleforgatjuk a kész mogyoró krokantba és olvasztott csokiba mártjuk őket.

Arany színű bonbon papírba csomagolva és barna kapszliba téve őket szinte megtévesztésig hasonlít az eredetire. És legalább annyira finom!

Megjegyzés:

A receptet és a fotót Suncika küldte. Köszönjük!