Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 2 részre osztjuk, vékonyra kinyújtjuk, majd lisztezett tepsi hátán 180 fokra előmelegített sütőben 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a lisztet a pudingporral összekeverjük, óvatosan hozzáadjuk a tejet (hogy ne legyen csomós), sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
Amíg hűl a krém, a margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Amikor kihűlt a pudingos krém, összekeverjük a cukros margarinnal.
A Hulalát kemény habbá verjük. Az alsó tésztalapot rummal meglocsoljuk, majd rákenjük a krémet, erre a kemény habot, és a másik tésztalappal befedjük.
Megjegyzés:
A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti