Fasirttal töltött csirkemellfilé

Fasirttal töltött csirkemellfilé
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csomag baconszalonna
  • 1 kg csirkemellfilé
  • a fasírthoz:
  • 50 dkg darált hús
  • 1 fej disztelt vöröshagyma
  • zsemlemorzsa
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 tojás
  • 2 szelet áztatott kenyér
  • 1 csomag baconszalonna
  • 1 kg csirkemellfilé
  • 50 dkg darált hús
  • 1 fej disztelt vöröshagyma
  • zsemlemorzsa
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 db tojás
  • 2 szelet áztatott kenyér

Elkészítés:

A fasírt hozzávalóit alaposan összekeverjük.

A baconszalonnákat egymás mellé kiterítjük, majd szépen rárakjuk a csirkemellfiléket, erre egy csíkban rátesszük a kész fasírtot, majd az egészet feltekerjük.

Sütőpapírra tesszük, ezzel együtt egy sütőformába helyezzük, majd alufóliával letakarjuk. Közepesen meleg sütőben egy órát sütjük, levesszük az alufóliát és még fél órát sütjük.

A megsült húst kivesszük a formából és csakis hidegen szeleteljük.

Hidegtálakra nagyon mutatós és finom.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!