Elkészítés:
Első lépésként sós vízben megfőzzük a tésztát.
A csirkemellet apró kockára vágjuk, majd besózzuk. Ezután kevés olívaolajon zsírjára sütjük, közben brassói fűszerkeverékkel ízesítjük.
Amikor a tészta megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba tesszük, majd megszórjuk a tetejét reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Friss salátával vagy paradicsommal tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Szilágyi Noémi küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Szárnyashúsos ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Tavaszi ételek
,
Olcsó ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek
,
Egytálételek
,
Tésztaételek