Fahéjas forrócsoki

Fahéjas forrócsoki
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 dl tej (lehetőség szerint magas zsírtartalmú)
  • 10 dkg jó minőségű tejcsokoládé
  • 1 mokkáskanál barna cukor
  • 1-2 csipet fahéj (ízlés szerint)
  • tejszínhab
  • 2 dl tej
  • 10 dkg jó minőségű tejcsokoládé
  • 1 mokkáskanál barna cukor
  • 1-2 csipet fahéj
  • tejszínhab

Elkészítés:

A tejben a csokoládét felfőzzük. Amikor felforrt, hozzáadjuk a barna cukrot és ízlés szerint az őrölt fahéjat. Egy-két percig takaréklángon főzzük.

Ezután bögrébe töltjük és tejszínhabbal kínáljuk. A tetejét megszórhatjuk fahéjjal.

Megjegyzés:

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti