Fahéjas-boros pulykasült

Fahéjas-boros pulykasült

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • pulyka felsőcomb
  • sült csirke fűszerkeverék
  • hagyma
  • vörösbor
  • paprika
  • olaj
  • egész fahéjdarabkák

Elkészítés:

A hús bőrét nem kell lehúzni, aki nem szereti, nyúzza meg. Jól fűszerezzük be, jelen esetben a jól bevált sült csirke fűszerrel, majd a kiolajozott tepsibe tegyük. Rakjuk mellé a felnegyedelt hagymát, paprikát, 2 kisebb darab fahéjat, majd öntsük fel 2 nagy lögyböletnyi borral.

Pároljuk lefedve 180 fokon, úgy 2 órát, majd fedő nélkül folyamatos locsolás mellett süssük készre.

Neked ajánljuk