Fahéjas almaleves

Fahéjas almaleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 2 személyre
  • 1 nagyobb vagy 2 kisebb alma
  • kevés citromlé
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 2 teáskanál fahéj
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 csomag Haas vanília pudingpor
  • 2 dl tej

Elkészítés:

A meghámozott, összevágott almát a xilittel, vaníliával, fahéjjal ízesített vízben 10 perc alatt puhára főzzük.

A főzőtejszínt elkeverjük a pudingporral és a tejjel, majd ezzel besűrítjük a levest. Összeforraljuk, és már kész is.

Neked ajánljuk