Hozzávalók:
  • 3 tojássárgája
  • 6 tojásfehérje
  • 5 dkg porcukor
  • 10 dkg liszt
  • 1 tasak sütőpor
  • A töltelékhez:
  • 2 ek. porcukor
  • 2 dl tejszín
  • A mázhoz:
  • 5 dkg csokoládé
  • 10 dkg porcukor
  • 2 ek. víz
  • 6 db tojás
  • 20 dkg porcukor
  • 10 dkg liszt
  • 1 tasak sütőpor
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg csokoládé
  • 2 ek. víz

Eredeti indiáner

Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A porcukorral kikeverem a tojássárgákat, utána lassan hozzáöntöm a sütőporos lisztet és a tojásfehérjéből vert habot. Ezt a masszát, sütőpapírral borított tepsire adagoljuk, kis halmokban, utána kb. 10 percen keresztül sütöm. A töltlékhez, tejszínhabban elkeverek porcukrot, amivel páronként összeragasztom a süteményt, majd az elkészített csokimázzal leöntöm a tetejét.