Hozzávalók:
  • 25 dkg sertéskaraj
  • 25 dkg bélszín
  • 25 dkg borjúcomb
  • 16 dkg füstölt szalonna
  • 2 dl olaj
  • 5 dkg liszt
  • pirospaprika
  • 25 dkg sertéskaraj
  • 25 dkg bélszín
  • 25 dkg borjúcomb
  • 16 dkg füstölt szalonna
  • 2 dl olaj
  • 5 dkg liszt
  • pirospaprika

Erdélyi hústál fatányéron

Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

A húsokat nagyobb darabokra vágjuk fel, kiklopfoljuk, megsózzuk, belemártjuk lisztbe és kisütjük hirtelen forró olajban.Felszeleteljük a szalonnát 4 részre és ezeket mélyen bevagdossuk és szintén kisütjük olajban.Egy fatányérra szétterítjük a húsokat, salátával díszítjük fel a tálat, illetve hasábburgonyát szervírozunk hozzá.