Epres spárgasaláta

Epres spárgasaláta
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 db zöldspárga
  • 5 dkg eper
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fehérborecet (vagy balzsam- vagy málnaecet)
  • fél teáskanál nádcukor
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • chili ízlés szerint (elhagyható)
  • 3 db zöldspárga
  • 10 dkg eper
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fehérborecet (vagy balzsam- vagy málnaecet)
  • fél teáskanál nádcukor
  • bors
  • chili ízlés

Elkészítés:

A spárgákat feldaraboljuk. Az olajon megpároljuk, a barna nádcukrot rászórjuk, kicsit karamellizáljuk, majd fűszerezzük és a borecettel felöntjük.

Az epreket ízlés szerint felaprítjuk, majd összeforgatjuk a spárgákkal.

Megjegyzés:

A receptet Marka küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti