Epres cupcake

Epres cupcake
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • a tésztához:
  • 15 dkg vaj (Liga)
  • 15 dkg eritrit
  • 3 db tojás
  • fél csomag sütőpor
  • 5 dkg GM étcsokoládé
  • 15 dkg rizsliszt (barna rizsliszt)
  • 5 dkg kakaópor
  • a krémhez:
  • 20 dkg eper
  • 1 csomag GM vaníliás pudingpor
  • 1,5 dl víz
  • 10 dkg eritrit
  • 10 dkg vaj (Liga)
  • a díszítéshez:
  • 6-12 szem eper
  • 15 dkg vaj (Liga)
  • 15 dkg eritrit
  • 3 db tojás
  • fél csomag sütőpor
  • 5 dkg GM étcsokoládé
  • 15 dkg rizsliszt (barna rizsliszt)
  • 5 dkg kakaópor
  • 20 dkg eper
  • 1 csomag GM vaníliás pudingpor
  • 1,5 dl víz
  • 10 dkg eritrit
  • 10 dkg vaj (Liga)
  • 6-12 szem eper

Elkészítés:

A margarint mikróban megolvasztjuk. A száraz, illetve nedves anyagokat egy-egy keverőtálban összekeverjük, majd egymáshoz öntjük és belekeverjük a vajat is.

A muffin tepsi mélyedéseit papírkapszlikkal kibéleljük, és belekanalazzuk a masszát. 170 fokra előmelegített sütőben, kb .15-20 perc alatt megsütjük (tűpróba).

A krémhez az epret a vízzel pépesre turmixoljuk, majd hozzáadjuk a pudingport, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni! Ha kihűlt, a margarinnal kihabosítjuk. A krémet csillagcsöves zsákba töltjük, és ízlés szerint díszítjük vele a muffinokat.

A tetejére tehetünk még epret.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!