Elkészítés:
A csirkemellet kiklopfoljuk. 2 db filéből 4 szép szeletet vágunk. A húst megsózzuk, borssal meghintjük, majd étolajjal kikent tepsibe tesszük.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. Egy szűrőkanálba tesszük, csap alatt vízzel leöblítjük. A vizet jól lerázzuk róla. A hús szeleten elosztjuk, majd a tetejét megsózzuk.
A hagymát megtisztítjuk és felvágjuk. Mindegyik szeletre (a krumplira) teszünk belőle.
A megmosott paradicsomot felszeleteljük és a hagymára tesszük, majd reszelt sajttal megszórjuk.
A tepsit alufóliával betakarjuk és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, ahol kb. 40 percig sütjük. Ezután a fóliát levesszük róla és további 10 percig sütjük.
Megjegyzés:
A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!
Kategóriák
szárnyasétel
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
75 perc
,
főétel
,
krumplis
,
sajtos