Egyszerű tandoori csirke

Egyszerű tandoori csirke
Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csirke
  • A páchoz:
  • 3 dl joghurt
  • 4 gerezd reszelt fokhagyma
  • gyömbér
  • 2 kk. paradicsompüré
  • 3 ek. citromlé
  • őrölt babér
  • bors
  • 1 kk. kurkuma
  • római kömény
  • chili
  • 1 ek. garam masala
  • 2 kk. só
  • 1 csirke
  • 3 dl joghurt
  • 4 gerezd reszelt fokhagyma
  • gyömbér
  • 2 kk. paradicsompüré
  • 3 ek. citromlé
  • őrölt babér
  • bors
  • 1 kk. kurkuma
  • római kömény
  • chili
  • 1 ek. garam masala
  • 2 kk.

Elkészítés:

A joghurtba belekeverem a pác hozzávalóit, és alaposan bekenem vele a a lebőrözött, 8 részre vágott csirkét. Legalább 1 éjszakára hűtőbe teszem.

Másnap tepsibe teszem, lefedem és közepes lángon megsütöm.

Csatnival és barnarizzsel tálalom.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti