Duplán pudingos töltött virágok

Duplán pudingos töltött virágok
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kocka margarin (25 dkg)
  • 10 dkg porcukor
  • 2 vaníliás cukor
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg pudingpor/ízlés szerint/
  • a puncsos krémhez:
  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál folyékony tejszín
  • 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
  • 1 evőkanál rum
  • a vaníliás krémhez:
  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál folyékony tejszín
  • 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)
  • 1 kocka margarin (25 dkg)
  • 10 dkg porcukor
  • 2 vaníliás cukor
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg pudingpor/ízlés szerint/
  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál folyékony tejszín
  • 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
  • 1 evőkanál rum
  • 5 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál folyékony tejszín
  • 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)

Elkészítés:

A Rama margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a pudingport. (Másfél adagban sütöttem, így a hozzávalókat is a fentiekhez igazítottam. Vaníliás és kakaós pudingport használtam.)

A tésztát kinyújtjuk, szaggatjuk és 170 fokra előmelegített sütőben 6-7 percig sütjük.

A puncsos krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, pudingporral, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt.

A vaníliás krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás pudingporra és a tejszínnel.

A kekszeket megtöltjük a krémmel. Enyhén meghintjük porcukorral.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!