Dupla töltött karaj

Dupla töltött karaj

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet csont nélküli karaj
  • 1 fej közepes vöröshagyma
  • 15 dkg gomba
  • 2 db egész tojás
  • 1 csokor petrezselyemzöld

A panírozáshoz:

  • 1 db egész tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés:

A húsokat úgy vágom szét, hogy ne teljesen nyíljon ketté, enyhén besózom, és kevés majoránnát szórok rá.

A hagymát és a gombát apróra vágom, olajon megpárolom, majd lepirítom. Ezután a 2 tojást tejjel felverem, és a gombára öntöm. Kocsonyás állagig sütöm.

A húsokat szétnyitom, 1 evőkanál tölteléket teszek bele, és szorosan összenyomom. Mielőtt panírozom, minden szeletre szórok apróra vágott petrezselyemzöldet. Közepes hőfokon, olajban ropogósra sütöm.

Neked ajánljuk