Dupla csokis epres tejszínes muffin

Dupla csokis epres tejszínes muffin
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 12 db-hoz:
  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 5 dkg kakaópor
  • 2 tojás
  • 1 tábla étcsoki
  • fél csomag sütőpor
  • 5 dkg étcsoki kocka
  • 1 marék narancs ízesítésű vörös áfonya
  • 1 teáskanál reszelt narancshéj
  • a díszítéshez:
  • 2 dl cukrász tejszín
  • 14 db eper
  • 3 dkg ét csoki
  • 3 csepp étolaj
  • 1 dkg vaj
  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 5 dkg kakaópor
  • 2 db tojás
  • 1 tábla étcsoki
  • fél csomag sütőpor
  • 5 dkg étcsoki kocka
  • 1 marék narancs ízesítésű vörös áfonya
  • 1 teáskanál reszelt narancshéj
  • 2 dl cukrász tejszín
  • 14 db eper
  • 3 dkg ét csoki
  • 3 csepp étolaj
  • 1 dkg vaj

Elkészítés:

Megolvasztjuk a vajat vagy a margarint és az étcsokoládét, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összekeverjük, amíg egynemű massza nem lesz belőle. A csoki darabkák is mehetnek bele, és az áfonya és a reszelt narancshéja.

Ezután a muffin formát papírkapszlival kibéleljük, majd a tésztát beleadagoljuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.

Finom omlós sütemény étcsokoládé felhasználásával, amely fél óra alatt kész, a siker pedig garantált!

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné küldte be. Köszönjük!