Disznótoros csomborral és savanyú káposztával

Disznótoros csomborral és savanyú káposztával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 3 fej hagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál fűszerpaprika
  • 30 dkg tarja
  • 1,5 kg savanyú káposzta
  • 20 dkg köröm
  • 20 dkg farok
  • bors
  • köménymag
  • 30 dkg oldalas
  • 1 kávéskanál csombor
  • 2 evőkanál zsír
  • 20 dkg lapocka
  • 20 dkg húsos csont
  • 2 db babérlevél
  • 3 fej hagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál fűszerpaprika
  • 30 dkg tarja
  • 1,5 kg savanyú káposzta
  • 20 dkg köröm
  • 20 dkg farok
  • bors
  • köménymag
  • 30 dkg oldalas
  • 1 kávéskanál csombor
  • 2 evőkanál zsír
  • 20 dkg lapocka
  • 20 dkg húsos csont
  • 2 db babérlevél

Elkészítés:



Pároljuk üvegesre a felkockázott hagymákat!

Kockázzuk fel a húsokat is!
A farkat és a körmöt daraboljuk össze!
Tegyük rá a sertésrészeket a párolt hagymára!
Ízesítsük borssal, köménymaggal és sóval!
Dinszteljük a húst fehéredésig!
Szórjuk meg fűszerpaprikával!
Keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, hogy ellepje hozzávalókat!

Tegyük rá a káposztát a félig megpuhult húsra!
Ha túl savanyú a káposzta, mossuk ki előtte!
Fűszerezzük meg borssal, csomborral, babérlevéllel és sóval!

Főzzük készre lassú tűzön!