Diétás zserbó palacsinta torta

Diétás zserbó palacsinta torta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 db tojás
  • 17 dkg gluténmentes liszt
  • 5 dkg darált dió
  • 3 dl tej
  • 3 dl szóda
  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 evőkanál cukorhelyettesítő
  • töltelék:
  • 1 üveg cukormentes sárgabarack lekvár
  • 20 dkg olvasztott cukormentes étcsokoládé
  • 15 dkg darált dió
  • 2 db tojás
  • 17 dkg gluténmentes liszt
  • 5 dkg darált dió
  • 3 dl tej
  • 3 dl szóda
  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 evőkanál cukorhelyettesítő
  • 1 üveg cukormentes sárgabarack lekvár
  • 20 dkg olvasztott cukormentes étcsokoládé
  • 15 dkg darált dió

Elkészítés:

A tojásokat kikeverjük a cukorhelyettesítővel. Hozzáadjuk a lisztet, diót, majd hozzáadjuk a folyékony hozzávalókat és csomómentesre keverjük.

Ezután a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.

Ezután rétegezzük: a palacsintát megkenjük a lekvárral, megszórjuk dióval és meglocsoljuk csokival. Az utolsó darabig ezt csináljuk. Az utolsónak a tetejét leöntjük a maradék csokival és megszórjuk a maradék dióval. A hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük.

Megjegyzés:

A receptet Meszjár Erzsébet küldte be. Köszönjük!