Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a krémet szintén krémesre kavarjuk.
Egy kisméretű tepsi aljára nyomkodjuk a tészta 4/5-ét, jöhet rá az eperdzsem, majd a túrókrém, végül a maradék tésztát rámorzsoljuk a kezünkkel.
200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Az öt tojásfehérjét 1 teáskanál eritrittel kemény habbá verünk, ezt még rásimítjuk a tésztára, majd 100 fokos sütőbe tesszük, és megszárítjuk a tetején a habot.
Megjegyzés:
A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Diétás ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Közepesen költséges ételek
,
Egyszerű ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Túrós ételek
,
Sütemények