Diétás bundás kenyér

Diétás bundás kenyér
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • egy adaghoz:
  • 2 tojás
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 virsli karikára vágva
  • 0,5 dl tej
  • 2 evőkanál útifűmaghéj
  • 1 egész virsli
  • reszelt sajt
  • 2 db tojás
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 virsli karikára vágva
  • 0,5 dl tej
  • 2 evőkanál útifűmaghéj
  • 1 egész virsli
  • reszelt sajt

Elkészítés:

Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, a sütőt 190 fokra előmelegítjük.

A felvert tojáshoz adjuk a tejet, az útifűmaghéjat, sóval, borssal, kevés finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, belekeverjük a virslit is, majd öt percig állni hagyjuk.

A masszát a tepsibe kanalazzuk, mellé tesszük az egész virslit. Az előmelegített sütőbe toljuk, 15 percig sütjük, majd megszórjuk sajttal és visszatesszük még 5 percre.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti