Debrecenis tokány

Debrecenis tokány
Elkészítési idő
3,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg disznócomb
  • 2 pár debreceni főzőkolbász
  • 15 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 szem paradicsom
  • zsír
  • 1 ek. Piros Arany
  • 1 ek. pirospaprika
  • majoránna
  • ételízesítő
  • bors
  • csipet só
  • 1 kg disznócomb
  • 2 pár debreceni főzőkolbász
  • 15 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 szem paradicsom
  • zsír
  • 1 ek. Piros Arany
  • 1 ek. pirospaprika
  • majoránna
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítés:

A húst csíkozom, a hagymát aprítom.

Kevés zsíron dinsztelem a hagymát, pirospaprikával hintem, mehet bele a hús, majd felöntöm vízzel, hogy épp ellepje.

Hozzáadom a darabolt paradicsomot, szeletelt paprikát, és ízesítem.

A félkészre főtt húshoz rakom a borsót, karikázott kolbászt.

Végül készre főzöm az egészet.