Darált húsos-gombás-krémsajtos póréleves

Darált húsos-gombás-krémsajtos póréleves
Elkészítési idő
3,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 szál póréhagyma (kb. 70 dkg)
  • 3 evőkanál étolaj
  • 75 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
  • frissen őrölt bors
  • 1 l húsleves
  • 1 doboz szeletelt csiperkegomba
  • 20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
  • 3 szál póréhagyma
  • 3 evőkanál étolaj
  • 75 dkg vegyes darált hús
  • frissen őrölt bors
  • 1 l húsleves
  • 1 doboz szeletelt csiperkegomba
  • 20 dkg natúr krémsajt

Elkészítés:

A pórét megtisztítjuk, hosszában félbe vágjuk, majd szeletekre vágjuk.

Az olajat felforrósítjuk, átpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a pórét, rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.

Hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát, majd a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Baguette szeletekkel tálaljuk.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti