Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, hosszában félbe vágjuk, majd szeletekre vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, átpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a pórét, rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.
Hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát, majd a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Baguette szeletekkel tálaljuk.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Vasárnapi ebédhez ajánljuk
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Levesek
,
Krumplis ételek
,
Joghurtos ételek