Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a margarinon megpároljuk és rátesszük a darált húst. Kevergetve addig sütjük, amíg a hús kifehéredik.
Ráöntjük a bulgurt és azzal is tovább pirítjuk. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a mirelt zöldborsót. Fűszerezzük borssal, ételízesítővel, sóval és az apróra vágott petrezselyemmel.
Kis hőfokon puhára főzzük,úgy mintha rizst főznék. Egyszerre megpuhul minden.
A bulgurt a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Megjegyzés:
A receptet Pálfi Attiláné küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
szárnyasétel
,
reformkonyha
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
pofonegyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
egytálétel