Dahl zöldségekkel

Dahl zöldségekkel
Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 padlizsán
  • 3 dl joghurt
  • cukor
  • 1 cékla
  • 1 fej hagyma
  • 2 evőkanál szezámolaj
  • őrölt gyömbér
  • kurkuma
  • garam masala
  • 1/2 patisszon
  • 1 db padlizsán
  • 3 dl joghurt
  • cukor
  • 1 db cékla
  • 1 fej hagyma
  • 2 evőkanál szezámolaj
  • őrölt gyömbér
  • kurkuma
  • garam masala
  • fél db patisszon

Elkészítés:



Melegítsük fel a szezámolajat a wokban!

Pirítsuk meg benne a felszeletelt hagymát és a csíkokra vágott céklát!
Pirítsuk addig, amíg a cékla félpuha nem lesz!
Ezután belerakjuk a felkockázott patisszont.
A patisszont is félpuhára pároljuk, majd beletesszük a felkockázott padlizsánt.

Pirítsuk össze a zöldségeket, majd öntsük fel fél deci vízzel!

Szórjuk meg sóval, 3 kiskanálniy garam masalával, gyömbérrel és kurkumával!

Ha az összes zöldség puha lett, öntsük fel a joghurttal, és rakjunk bele kis cukrot!
Akkor jó, ha besűrűsödött a leve.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti