Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra szeleteljük, majd kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott ananászt, kevés ételízesítőt és a curryport. Amikor mindegyik hús és ananász egyenletesen sárgás a currytől, jöhet a főzőtejszín, majd 8-10 perc múlva a joghurtot is belekavarjuk.
Amikor már jól összeálltak az ízek, csipetnyi feketeborssal megszórjuk, és kukoricás-tojásos rizzsel tálaljuk.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
szárnyasétel
,
egzotikus
,
ebéd-vacsora otthonra
,
gyertyafényes vacsora
,
vasárnapi ebéd
,
olcsó
,
pofonegyszerű
,
30 perc
,
főétel
,
joghurtos
,
gyümölcsös