Cukormentes szárított epertekercs

Cukormentes szárított epertekercs
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg eper
  • 2 evőkanál citromlé
  • 3 evőkanál édesítő
  • 50 dkg eper
  • 2 evőkanál citromlé
  • 3 evőkanál édesítő

Elkészítés:

Az epret leturmixoljuk a hozzávalókkal. (Aki nem szereti a magokat, átszűrheti.)

Egy tepsibe sütőpapírt rakunk és szétterítjük rajta az epret. 80 fokon légkeveréses előmelegített sütőben kb. két órát szárítjuk. Akkor jó, ha már nem ragad a kezünkhöz.

Csíkokra vágjuk, amikor kivesszük, és feltekerjük. Zárható tasakba tesszük őket. Túl sok nem lesz belőle, és sajnos nehéz abbahagyni.

Megjegyzés:

A receptet Meszjár Liza küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti