Cukormentes málnás brownie

Cukormentes málnás brownie
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 db tojás
  • 10 dkg cukormentes étcsokoládé
  • 10 dkg cukormentes tejcsokoládé
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaó
  • 4-5 evőkanál xilit
  • 15 dkg vaj
  • 20 dkg málna
  • 5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • 3 db tojás
  • 10 dkg cukormentes étcsokoládé
  • 10 dkg cukormentes tejcsokoládé
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaó
  • 4-5 evőkanál xilit
  • 15 dkg vaj
  • 20 dkg málna
  • 5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

Elkészítés:

A vajat egy lábasban felolvasztjuk, majd a tűzről levesszük. Ezután beletesszük a csokit és összeolvasztjuk.

Hozzáadjuk a cukrot és a tojásokat, majd a lisztet és a kakaót is. A málna felét is óvatosan belekavarjuk.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és rászórjuk a maradék málnát.

Visszavesszük a hőfokot 170 fokra, és kb. 30 percig sütjük (vagy kicsit tovább, de figyeljünk, mert hamar megkapja a tetejét). Célszerű az első 10 percben alufóliával letakarva sütni. Ha kihűlt felszeleteljük.

Megjegyzés:

A receptet Meszjár Erzsébet küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti