Cukkinis zöldséges tepsis csirke

Cukkinis zöldséges tepsis csirke
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 12 db cukkini
  • 1 db nagyobb sárgarépa
  • 1 db zöldség
  • 5 db újburgonya
  • 1 db piros kárpia paprika
  • 2 db újhagyma
  • 4 db alsó comb
  • 4 db felső comb
  • 4 fél csirke farhát
  • bors
  • 1 csokor petrezselyemlevél
  • egy bazsalikom levél
  • 1 evőkanál olaj
  • 12 db cukkini
  • 1 db nagyobb sárgarépa
  • 1 db zöldség
  • 5 db újburgonya
  • 1 db piros kárpia paprika
  • 2 db újhagyma
  • 4 db alsó comb
  • 4 db felső comb
  • 4 fél csirke farhát
  • bors
  • 1 csokor petrezselyemlevél
  • 1 db bazsalikom levél
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a cukkinit vastagabb karikára, a burgonyát nagyobb kockára, a répát és a zöldséget hasábokra vágjuk.

A húsokat befűszerezzük. Veszünk egy nagyobb tálat, belerakjuk a cukkinit és a vegyes zöldségeket, meglocsoljuk az olajjal és elkeverjük.

Veszünk egy sütő zsákot és belerakjuk a zöldségeket és a fűszeres csirkehúsokat. Bekötjük a zacskó száját, a végét kivágjuk, hogy a keletkezett gőz eltudjon távozni. Tepsibe rakjuk és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 45-50 percre. Majd a végén kivágjuk a sütő zsákot és megpirítjuk a hús és a zöldségek tetejét.

Együtt tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!