Cukkinis-tökmagos csirketócsni

Cukkinis-tökmagos csirketócsni
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1 közepes cukkini
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál tökmagliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors ízlés szerint
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1 közepes cukkini
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 db tojás
  • 5 evőkanál tökmagliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés:

A csirkehúst apróra vágjuk. Hozzáadjuk a felvert tojásokat, az összezúzott fokhagymát, tökmaglisztet, fűszerpaprikát, apró kockára vágott vöröshagymát, ízlés szerint megszórjuk sóval, borssal. Pár órára lefedve hűtőbe tesszük.

A meghámozott cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk, majd a kiengedett levet leöntjük, a cukkinit kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a bepácolt húshoz.

Alaposan összekeverjük, majd forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk, és készre sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Dömőkné Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!