Cukkini tócsni kosár olaj nélkül, spenóttal, gluténmentesen

Cukkini tócsni kosár olaj nélkül, spenóttal, gluténmentesen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 200 g reszelt cukkini
  • 2 tojás
  • bors
  • fokhagyma
  • finomra vágott petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál útifű maghéj
  • rizsliszt
  • valamint:
  • spenótlevél
  • főtt tojás
  • szalámi
  • mozzarella
  • 200 g reszelt cukkini
  • 2 db tojás
  • bors
  • fokhagyma
  • finomra vágott petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál útifű maghéj
  • rizsliszt
  • spenótlevél
  • főtt tojás
  • szalámi
  • mozzarella

Elkészítés:

A cukkinit a tojással, elkeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk az útifű maghéjat, ízlés szerint petrezselyemzöldet, és annyi rizslisztet, amennyit felvesz.

A masszával kibéleljük a szilikonos muffin formát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.

Ha kihűlt, spenóttal, főtt tojással, kolbásszal és mozzarellával kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!