Elkészítés:
A tojásokat az édesítővel robotgéppel habosra verjük. Hozzáadjuk az olvasztott csokit, az étolajat és a joghurtot. Beleszitáljuk a kakaóport, a sütőport és a lisztet. A masszát egy kisebb (kb.30×20 cm-es) tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 25 percig sütjük (tűpróba!).
A tejszínt felmelegítjük és felolvasztjuk benne a csokoládét, majd a vajat is beletesszük és félretesszük.
A kihűlt piskótán elsimítjuk a csokikrémet, majd 1 órára hűtőbe tesszük. Utána felkockázzuk.
Megjegyzés:
A receptet Meszjár Erzsébet küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti