Csokoládés-rózsaborsos libamáj

Csokoládés-rózsaborsos libamáj
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória költséges
Hozzávalók:
  • 1 db libamáj
  • 5 dl
  • bors
  • A csokis mártáshoz (2 főre):
  • 3 dkg jó minőségű étcsokoládé
  • 12-14 szem rózsabors
  • 1-2 evőkanál tejszín
  • 1 db libamáj
  • 5 dl tej
  • bors
  • 3 dkg jó minőségű étcsokoládé
  • 12-14 szem rózsabors
  • 1-2 evőkanál tejszín

Elkészítés:

A libamájat megtisztítjuk, és egy tálba helyezzük. Annyi tejjel felöntjük, hogy ellepje. Egy éjszakán át áztatjuk.

Másnap kivesszük a hűtőből, leitatjuk felszeleteljük. Forró teflonos serpenyőbe tesszük, pár perc alatt kisütjük a májatl. Amikor elkészült, levesszük a tűzről, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A csokoládét megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt.