Csokis rakott keksz

Csokis rakott keksz
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg kókuszzsír
  • 5 dkg eritrit
  • 5 dkg kakaópor
  • 1 csomag cukormentes keksz
  • 15 dkg étcsoki
  • 10 dkg fehércsoki (opcionális)
  • 25 dkg kókuszzsír
  • 5 dkg eritrit
  • 5 dkg kakaópor
  • 1 csomag cukormentes keksz
  • 15 dkg étcsoki
  • 10 dkg fehércsoki (opcionális)

Elkészítés:

Egy hosszúkás formát sütőpapírral kibélelünk. A felolvasztott kókuszzsírt egy tálba öntjük és hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk az eritritet, a kakaót, és krémesre keverjük.

A forma alját a kekszekkel kirakjuk, majd megkenjük a krémmel. Folytatjuk a rétegezést, majd a folpackkal letakart formát a hűtőbe tesszük egy éjszakára.

Az étcsokit vízfürdőben megolvasztjuk. A tortát egy tálra fordítjuk, bevonjuk a csokimázzal, és hagyjuk rajta megdermedni.

Dermesztés után még olvasztott fehércsokival díszíthetjük.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!