Elkészítés:
A mogyorót egy teflonserpenyőben szárazon enyhén megpirítjuk, majd ledaráljuk. 10 dkg csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat és a kávét. Elkeverjük a mogyoróval, összegyúrjuk, majd fél órára a hűtőbe tesszük, ezt követően golyókat formázunk belőle (nekem 40 db lett).
A csokit vízgőz felett felolvasztjuk 1 evőkanál étolajjal, majd belemártogatjuk a golyókat, rácsra szedjük, és hagyjuk teljesen megszilárdulni a csokit.
Megjegyzés:
A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
45 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Csokis receptek