Csokis-mazsolás cukkinikocka

Csokis-mazsolás cukkinikocka
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 2 kisebb cukkini
  • 2 tojás
  • 6-7 evőkanál zabliszt
  • 1 tábla 90 %-os étcsokoládé
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 1 marék mazsola
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • citromhéj
  • ízlés szerint édesítő
  • 2 kisebb cukkini
  • 2 db tojás
  • 6-7 evőkanál zabliszt
  • 1 tábla 90 %-os étcsokoládé
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 1 marék mazsola
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • citromhéj
  • édesítő

Elkészítés:

A cukkinit lereszeljük, a tojást, a zablisztet, a felolvasztott étcsokit és kókuszzsírt, a sütőport, a citromhéjat, a mazsolát és az édesítőt belekeverjük, és kicsit állni hagyjuk, hogy a zabliszttel az egész besűrűsödjön. (Ha túl híg lenne, még tehetünk bele zablisztet.)

Egy 30x20 cm-es jénai sütőtálat kókuszzsírral kikenünk, beleöntjük a „tésztát”, elsimítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. (tűpróba!)

Kávé mellé kitűnő, szaftos sütemény!

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!