Csokis-marcipános bonbon

Csokis-marcipános bonbon

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 10 dkg őrölt mandula
  • 10 dkg porcukor
  • pár csepp mandulaaroma
  • 1,5 dl víz

A bevonáshoz:

  • 6 ek tejszín
  • 10 dkg étcsokoládé

Elkészítés:

A marcipánhoz a vízből és a porcukorból szirupot főzök, ezután a darált mandulát hozzáadom. Néhány csepp szintelen mandulaaromával ízesítem, és masszát gyúrok belőle.

Szilikonos bonbonformába teszem a masszát, 1 éjszakát pihentetem.

Másnap a vízgőz felett felolvasztom a csokoládét, hozzáadom a 6 evőkanál tejszínt, és bevonom a bonbonokat.

Neked ajánljuk