Csokis-kókuszos tekercs gluténmentesen

Csokis-kókuszos tekercs gluténmentesen

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 dkg vaj
  • 3 db tojás
  • 7 dkg liszt (gluténmentes)
  • 7 dkg cukor

A krémhez:

  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 4 dl kókusztej

Elkészítés:

Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra, sütőpapírral kibélelünk egy 30x40 cm-es tepsit.

A piskótához felmelegítjük a vajat és kihűtjük. A tojásokat sűrű habbá verjük a cukorral. Fakanállal beleszórjuk a lisztet, majd belekeverjük a vajat. Az előkészített tepsiben szétkenjük a piskótatésztát, és 10 perc alatt készre sütjük. A megsült piskótát tepsin hagyjuk kihűlni.

A pudingport a kókusztejjel összefőzzük, és beleszórjuk a kókuszreszeléket.

A piskótát előzőleg konyharuha segítségével feltekerjük, majd kicsavarjuk, és megtöltjük a csokis-kókuszos krémmel, hagyunk keveset a tetejére is. Felcsavarjuk, bevonjuk a félretett krémmel, a végén megszórjuk kókuszreszelékkel.

Neked ajánljuk