Csirkeszárnyleves

Csirkeszárnyleves

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 5 csirkeszárny
  • 3 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 krumpli
  • 1 zeller
  • 1 karalábé
  • 1 hagyma héjával
  • 3 gerezd fokhagyma
  • kb. 10 szem feketebors
  • szárított petrezselyem
  • 1 cikk kelkáposzta
  • 2 marék fagyasztott borsó

Elkészítés:

A szárnyakat pucoljuk, majd 3 fele vágjuk, és feltesszük főni. A zöldségeket megpucoljuk, és tetszés szerint felaprítjuk, a borsot, a petrezselymet és a fokhagymát teatojásba tesszük. Mikor felforrt a leves, levesszük kis lángra, lehabozzuk. Majd a borsó kivételével mindent beleteszünk, 45 percig főzzük, majd a borsót hozzáadva még 15 percet főzzük.

Neked ajánljuk