Csirkeszárny sült almával és gránátalmával

Csirkeszárny sült almával és gránátalmával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • csirkeszárnyak
  • bors
  • kömény
  • fokhagyma
  • 1 nagy vagy 2 kisebb közepes vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • zöld és piros alma
  • 1 gránátalma
  • kevés vaj
  • méz
  • csirkeszárnyak
  • bors
  • kömény
  • fokhagyma
  • 1 nagy vagy 2 kisebb közepes vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • zöld és piros alma
  • 1 db gránátalma
  • kevés vaj
  • méz

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat befűszerezzük, a vöröshagyma hasábokkal és a zsírral sütőzacskóban 190 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük, ezután kivágjuk a sütőpapírt és 10 percig grillezzük.

Az almát cikkekre vágjuk, kevés vajon kevés mézzel megpároljuk, mellé szórva a gránátalma magokat.

A csirkeszárnyakat a párolt almával és párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!