Elkészítés:
Megmossuk, csíkokra vágjuk a csirkemellet, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel. A serpenyőbe beleöntjük az olajat, forrósítjuk, beletesszük a csirkehúst, majd puhára pároljuk.
Amint elkészült, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a szójaszószt. Majd szép barnára sütjük, ezután hozzáadjuk a szezámmagot is.
A salátával tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Szárnyashúsos ételek
,
Mediterrán ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
45 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek