Csirkés-gombás spagetti

Csirkés-gombás spagetti

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg gm spagetti tészta
  • 50 dkg csirkemell filé
  • 40 dkg csiperke gomba
  • 3 evőkanál kukoricacsíra olaj
  • 6 evőkanál lm tejföl
  • 2 teáskanál magos dijoni mustár
  • 2 teáskanál pikáns dijoni mustár
  • fél citrom frissen facsart leve
  • 1 nagy csokor aprított petrezselyemzöld
  • frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A tésztát forrásban lévő, enyhén sós vízben a csomagoláson található útmutató szerint elkészítjük. Amíg a tészta fő, a megmosott, papírtörlővel szárazra törölt, kockára vágott csirkemelle, a felhevített kukoricaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén kockára vágott gombát, és együtt készre pirítjuk őket.

Amikor a gomba is megpuhult, hozzáadjuk a tejfölt, a mustárokat, a citrom levét, az aprított petrezselyemzöldet, összeforraljuk, és a frissen kifőtt tésztával kínáljuk.

Neked ajánljuk