Csirkeragu borsóval

Csirkeragu borsóval

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg kagylótészta
  • 4 db csirkecomb
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csirkehúsleves-kocka
  • 2 dl tejföl
  • 1 hagyma
  • bors
  • tárkony
  • liszt
  • olaj

Elkészítés:

A csirkecombokat felkockáztam.

A hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágtam, majd egy kevés olajon megdinszteltem. Ráraktam a húst, fűszereztem, felöntöttem kevés vízzel, beleraktam a húsleveskockát, és fedő alatt puhára pároltam.

Amikor félig kész volt, beleraktam a borsót, és együtt puhára főztem. Megszórtam liszttel, és tejföllel behabartam.

A körethez a tésztát forró sós vízben megfőztem, és a raguval együtt tálaltam.

Neked ajánljuk