Csirkemelles saláta

Csirkemelles saláta
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • őrölt bors
  • fél dl tyúkhúsleves
  • 1 zöldpaprika
  • 1 fej Lollo rosso saláta
  • 1 fej Lollo bionda saláta
  • 1 csokor galambhegysaláta
  • 2 szál újhagyma
  • 1 piros húsú paprika
  • 2 csirkemellfilé
  • 4 evőkanál olaj
  • 4 dkg fűszervaj
  • 3 evőkanál fehérborecet
  • őrölt bors
  • fél dl tyúkhúsleves
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 fej Lollo rosso saláta
  • 1 fej Lollo bionda saláta
  • 1 csokor galambhegysaláta
  • 2 szál újhagyma
  • 1 piros húsú paprika
  • 2 db csirkemellfilé
  • 4 evőkanál olaj
  • 4 dkg fűszervaj
  • 3 evőkanál fehérborecet

Elkészítés:



Tisztítsuk meg a salátákat, mossuk meg, majd csöpögtessük le!

Tisztítsuk meg az újhagymát, és szeleteljük fel ferdén!
Vágjuk csíkokra a megtisztított paprikákat!
A csirkét mossuk, és töröljük meg, majd vágjuk csíkokra a rostokra merőlegesen!

Forrósítsunk fel egy serpenyőben olajat, majd tegyük bele a csirkemellcsíkokat!
Pirítsuk meg nagy lángon a csirkét!
Adjuk hozzá az újhagymát és a paprikát, majd süssük 3 percig!
Sózzuk meg, tegyük bele a fűszervajat, és szórjuk meg őrölt borssal!

Vegyük ki a zöldséges és a húst a serpenyőből! Tartsuk melegen!

Öntsük fel levessel a visszamaradt pecsenyelevet!
Ízesítsük sóval, borssal és borecettel! Tegyük hozzá a maradék olajat is!

A saláta hozzávalóit összekeverjük, elrendezzük egy tányéron, és leöntjük a meleg körítéssel.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti