Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 60 dkg csirkemellfilé
  • a bundához:
  • 2 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 db burgonya reszelve
  • pici só
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál finomliszt
  • továbbá:
  • 5-10 dkg körüli finomliszt
  • a sütéshez:
  • 5 dl étolaj
  • 60 dkg csirkemellfilé
  • 2 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 db burgonya reszelve
  • pici
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál finomliszt
  • 5-10 dkg körüli finomliszt
  • 5 dl étolaj

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz. Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. A hússzeletek mindkét oldalát besózzuk.

A bundához valókat összekeverjük. A húst először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!