Csirkemell gombás mártással

Csirkemell gombás mártással

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemellfilé
  • olívaolaj
  • 2 evőkanál vaj
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej lilahagyma
  • bors
  • 15 dkg bacon
  • 1 zacskó Knorr Carbonara spagetti Rafinéria
  • 3 dl tejszín

Elkészítés:

Egy teflon serpenyőben 1 evőkanál olívaolajon megsütjük a besózott húst.

Két evőkanál olívaolaj és a vaj keverékén megpirítjuk a karikákra vágott hagymát és a kockákra vágott szalonnát, hozzáadjuk a felszelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Amikor a gomba elfőtte a levét, hozzáadjuk a Knorrt, felöntjük a tejszínnel, kevergetve besűrítjük.

A flekkenhez adva tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Neked ajánljuk