Csirkemell csirkemájas raguval

Csirkemell csirkemájas raguval

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • 50 dkg csirkemáj
  • 25 dkg gomba
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • ételízesítő
  • majoránna
  • bors
  • őrölt kömény
  • piros arany
  • olaj
  • zsír

Elkészítés:

A csirkemellszeleteket befűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és kb. 30 percet állni hagyjuk.

A hagymát felszeleteljük, kevés zsíron megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a gombát. Fűszerezzük, és rövid ideig pároljuk, ezután beletesszük a megtisztított, felvágott csirkemájat, kevés vízzel felöntjük. Készre főzzük.

Közben olajban kisütjük a csirkemelleket.

Neked ajánljuk