Csirkemájjal töltött rántott csirkemell

Csirkemájjal töltött rántott csirkemell

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemellfilé
  • 20 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • étolaj
  • 1 evőkanál liszt

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítés:

A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A csirkemájat nagyon apróra vágjuk. A hagymát apróra aprítjuk. Kevés olajon megpároljuk a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk 1 evőkanál lisztet, 1-2 percig kevergetjük, majd levesszük a tűzről.

A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban kisütjük.

Neked ajánljuk