Csirkemájjal töltött rántott csirkemell

Elkészítési idő
45 perc alatt elkészülő ételek
Elkészítés nehézsége
Egyszerű ételek
Árkategória
Pénztárcabarát ételek
Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 20 dkg csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- majoránna
- só
- étolaj
- 1 evőkanál liszt
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítés:
A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A csirkemájat nagyon apróra vágjuk. A hagymát apróra aprítjuk. Kevés olajon megpároljuk a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk 1 evőkanál lisztet, 1-2 percig kevergetjük, majd levesszük a tűzről.
A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban kisütjük.
Hasonló receptek
-
Mentás zöldborsókrémleves túrógombóccal
-
Bodzás muffin vaníliás vajkrémmel
-
Mustáros csirkefalatok zöldborsóval
-
Epres-rebarbarás ecklerfánk
-
Sajtos borsógombóc
-
Banános-mascarponés szelet
-
Spenótos omlett kecsekesajttal
-
Epres-tejfölös alagút
-
Egyszerű epres pite
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával