Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • fehérbors
  • ételízesítő
  • vaj
  • étkezési keményítő
  • 80 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • fehérbors
  • ételízesítő
  • vaj
  • étkezési keményítő

Csirkemáj tejszínes gombaszósszal

Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A hagymát felaprítom, megdinsztelem, majd a felszeletelt gombákat hozzáadom. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, petrezselyemmel ízesítem, mikor megfőtt, a tejszínes habarással sűrítem.

A májat szeletelve vajon megsütöm, és a gombaszósszal leöntve rizzsel vagy krokettel tálalom.