Csirkecombok kuszkusszal csípősen

Csirkecombok kuszkusszal csípősen

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 8 db alsó csirkecomb
  • 40 dkg konzerv csicseriborsó
  • 1 evőkanál harissa fűszerkeverék
  • 1-2 evőkanál olívaolaj
  • 1 cukkini
  • 1/2 citrom leve
  • 20 dkg kuszkusz
  • korianderzöld vagy petrezselyem
  • 2 db paradicsom
  • olaj

Elkészítés:

Elkészítés:

Csepegtessük rá a citromlevet a fűszerkeverékre! Adjuk hozzá az olajat is, majd jól keverjük össze! Sózzuk meg a csirkét, majd dörzsöljük be a páclével! 40 percig pihentetjük.

Készítsük el a kuszkuszt a doboz útmutatása szerint Mossuk meg a cukkinit és a paradicsomot, majd kockázzuk fel!

Tegyük serpenyőbe kevés olajat, majd süssük meg a csirkét! Öntsük fel a szárnyas alapléve, majd pároljuk félpuhára! Rakjuk hozzá a csicseriborsót, a cukkinit és a paradicsom 2/3-át, ezután főzzük készre! Megfűszerezzük.

A maradék csicseriborsót, cukkinit és paradicsomot szórjuk a zöldséges ragura! Korianderrel és citromlével lecsepegtetjük.

Neked ajánljuk